O nama

 

ZUZ za osnovnoškolce i za odrasle organizira edukativne i zabavne radionice.

Vašim osnovnoškolcima želimo pomoći da si olakšaju školske dane sa radionicama koje se bave različitim metodama učenja i metodama za povećanje samopouzdanja.

Osim pomaganja pri učenju želimo osigurati da djeca od malih nogu imaju priliku učiti računalne jezike koji postaju danas sve važniji. Kako bi ih na primjeren način pripremili za ozbiljno programiranje za njih smo pripremili radionice iz Scratch aplikacije za grafičko programiranje igrica za mlađu djecu i osnove programiranje sa Python računalnim jezikom za stariju djecu.

Za odrasle organiziramo radionice osnova rada na računalu u cilju informatičkoga opismenjivanja odraslih po povoljnim cijenama.

Osim osnova na računalu nudimo i radionice za učenje računalnih jezika koji postaju sve važniji u poslovnom svijetu, a ljudi sa tim znanjima biti će sve traženiji na tržištu rada. Računalni jezici biti će postepeno dodavani u naš kurikulum

Više o našim radionicama pročitajte ovdje.


SURADNJA

U želji da Vam ponudimo sveobuhvatnu uslugu za Vaše osnovnoškolce ciljano smo sklopili suradnje sa institucijama i ustanovama koje mogu biti od pomoći Vama i Vašim osnovnoškolcima u savladavanju školskih izazova.

 

Škola stranih jezika Čarobna riječ

Svim našim korisnicima osigurali smo 10% POPUSTA na usluge škole stranih jezika Čarobna Riječ. Sve detalje o suradnji i ostvarivanje popusta pitajte u ZUZ-u ili Čarobnoj riječi.

Čarobna riječ nalazi se na zelenom valu na adresi Hebrangova 27/I (križanje Hebrangove i Gundulićeve – Google MAPS).
Možete ih kontaktirati i na telefone 01 / 4856 – 338, 091 578 3339, 091 507 5054

Više informacija o njihovom programu pogledajte na njihovoj internet stranici.